KUNDERNE SIGER OM SILVERFIX

Hej Silverfix

Jeg har lige modtaget pakken med "Silverfix Quick - pudsekit" og har allerede taget det i brug. Det er da en fornøjelse, hurtigt brug med bade og calcineret soda og et perfekt resultat.

Mange tak, fordi I har sat jer godt ind i kemien og tak for, at dele den med os "sølvbrugere".

Venlig hilsen  S.M.

 

Tusind tak for din meget fine service og ligeledes hurtig forsendelse.                                                                                                      Jeg er mildest talt imponeret over produkterne! Remmen (kæden) er som ny igen.                                                                                 En stor tak. Jeg vil klart anbefale produkterne til min omgangskreds.

Mvh. A

 

Efter at have benyttet Silverfix: WOW, sikke et flot resultat - det er et fantastisk produkt, som vi kan anbefale til alle i vor omgangskreds - det er ikke sidste gang vi vi benytter produktet.
C. Lykke Madsen 

 

Jeg er lige blevet færdig med at pudse 8 lysestager, og min container guff er gået fra at være "shabby chic" til noget som ligner en million. En fantastik produkt som jeg vil anbefale til alle dem som gider høre på mig. Tak for i er til.
Lo Ann

 

Tak for gode råd & vejledning om silverfix. jeg har nu prøvet at pudse forsølvet spejl, opsats og forsølvede barnesko fra 1959. Produkterne virker rigtig fint, det går ikke an at bruge blød tandbørste til folderne, og jeg vil istedet anbefale vatpind
Majken Johansen

 

Jeg har arvet et gammelt men meget smukt fad, lavet af porcelæn med en kant samt hanke af metal med sølvlignende udseende. Metallet var noget afskallet, så man nogle steder kunne se det underliggende metal (messing?). Det gav kanten et plettet og ikke særlig pænt udseende. Jeg har nu brugt Silverfix samt basisopløsningen på metalkanten og har fået et rigtig pænt fad, med den patina, der nu engang er.
Morsingboen

 

Jeg købte Jeres produkt "Silverfix" på Antikvitetsmessen i København den 5. november og har sidenhen brugt det til en forsølvet tallerken og til min mors forsølvede bakke. Behandlingen skulle gentages nogle gange, men resultatet blev fint. En nem og billig måde at få "forsølvet" sine ting igen! Jeg er i hvert fald glad for, at jeg faldt over jeres stand og produkt.
Gisela Klarmeyer

 

Tak for hjælpen som jeg fik i vores telefonsamtale. Efter jeg havde gjort lysestagen ren efter anvisningerne prøvede jeg igen og resultatet var blændende.
G.S.

 

Aldrig har mit lidt slidte sølv fået en så strålende glød. Det er det rene tryllemiddel. Jeg har anbefalet det til familie og venner og naturligvis også til alle veninder. Alle har beundret mit pudseri. Tusin tak
Venlig hilsen og tak
Anlise Hendriksen

 

Jeg har meget gammelt pletsølv, eks. opsatser med glas-skåle, gamle vaser, en meget gammel chokoladekande, alt sammen godt slidt af pudsning, og med enkelte gule mærker hvor sølvet er slidt/pudset af.
Jeg brugte Silverfix Basis og derefter Silverfix, efter anvisningerne. Og jeg må sige jeg er vildt overrasket, det blev så flot, og det dækkede de gule steder helt. Foruden fik tingene en helt ny smuk glans. Det er næsten ikke til at tro.
Anne Marie Olsen 

 

Jeg vil give Silverfix min bedste anbefaling. Til to-tårnet SLIDT sølv, er det bare perfekt.

I.J.

 

Tak Silverfix                                                                                                                                                                        Reparationsarbejde med Silverfix på en sølvgaffel blev så fint.  Jeg kan kun anbefale Silverfix.

Karen R.

 

Jeg har nu oppudset de ting, som jeg ønskede, og jeg må sige, at det blev et flot resultat, udover det som jeg havde forventet, vore 125 årige kaffekande har fået et helt nyt liv, sasmt nogle andre ting, som vi glæder os over.

Ove M

 

Modtog Silverfixen i dag. Har forsølvet noget messing med virkelig fint resultat. Har prøvet at efterligne den slitage, som vil komme på messinget. Altså ved gentagne berøringer af messingknappen ( klarinet) . Sølvet er meget slidstærkt.  

O.B.

 

I forbindelse med køb og brug af jeres produkt kan jeg hermed oplyse, at det helt klart har opfyldt mine for-ventninger. Jeg har en opsats og en vase i sølvplet, begge med glasindsats i, som jeg har arvet fra mine bedsteforældre. Begge dele havde flere områder, hvor sølvet helt var slidt af og man kunne se det brune metal. Allerede efter den første behandling var alt dækket. Jeg gentog behandling i alt 3 gange, men kunne godt have nøjes med 2. 
L.H. 

 

På antikmessen, fik jeg en grundig redegørelse for jeres unike produkt. Jeg fortalte om en sølvopsats til frugtmed fire knive og en anden opsats til blomster, det har fået en behandling af jeres produkt, og fremstår faktisk som om det var nyforsølvet - en fornøjelse at se på.

E.J

 

I går på antikmessen i Rødekro, købte jeg Silverfix. Vi gik straks i gang da vi kom hjem. Jeg fortalte dig om min bakke med salt, peber og sennep, og at den var gul som messing. I dag ser den ud som om den er kommet lige fra fabrikken. Jeg kun anbefale produktet til andre. fantastisk produkt:                                                                                                                                                                                                        

 BS 

 

 Hej

Jeg har nogle fine tyske daggerter fra anden verdenskrig. I samlingen havde jeg også en elendig billig kopi lavet i dårlig blik metal, som var helt messing farvet og grim.  Jeg købte Silverfix og regnede faktisk ikke med det ville virke på så dårlig metal. Men det skulle da prøves om man kunne få den forsølvet som de orginale er.... Det virkede helt fantastisk, og en dårlig kopi blev faktisk ret pæn. xx Jeg vil helt klart anbefale det til andre, og må hellere give min ældre mors pletsølv en tur nu også .... Tak for en super sjov oplevelse.

MVH Nordjyden

 

Instruktionsvideoen på hjemmesiden inspirerede mig til at "ordne"to gennempudsede sølvplet vaser som jeg havde på loftet, og jeg må sige at det var meget nemt at opnå et flot resultat - nu er de "forfremmet" til stuen.

Junior

 

 Jeg købte en flaske Silverfix i efteråret, og det har drevet meget med at komme i gang - jeg var bange for at jeg ikke kunne få noget ordentlig ud af det. Jeg tog mig sammen og ringede til jer og fandt ud af at jeg altid kunne få hjælp, hvis det blev for indviklet.   Så jeg gik i gang, og jeg må nok sige, at mine betænkeligheder blev gjort til skamme. Det er jo nemt at arbejde med og så bliver det rigtig fine resultater - flot og skinnende blankt.     Jeg har besluttet, at når genbrugsbutikkerne åbner igen - efter nedlukningen, skal jeg på jagt efter "grimme" ting af sølvplet.

Molly

 

Jeg fik et sæt bestikæsker (fra Silverfix) i fødselsdagsgave - hvor er de stadigvæk flotte og så ligger bestikket sikkert og kan ikke ridse hinanden.                                                                                                                                                       Vi tager ofte op i vores sommerhus i længere perioder, og så har jeg fundet ud af, at æskerne kan opbevares i vores bankboks - på den måde er sikret mod tyveri.

Kis 

 

Jeg har set jeres YouTube video og sammen med det medsendte hæfte har det været en "smal sag" at forsølve - og jeg har fået et fantastisk fint resultat. Mit kagefad er simpelthen blevet så flot.

K. S.

 

 

 

 KUNDERNE SIGER OM OLDEMOR

Hexebalsam:

Jeg var lidt skeptisk i starten; men må nu sige at salven har hjulpet mig rigtig godt og nu igen klare flere ting i huset. Jeg kan kun anbefale salven

Oda N.

 

Gennem mange år har jeg haft problemer med knæene og krampe i benene om natten. Hexebalsam har helt sikkert hjulpet mig. Bruger det når smerterne tager over og om aftenen inden jeg går i seng.

"Chaufføren"

 

Jeg har -eller rettere havde ind imellem stærke skærende smerter i neglerødderne på tæerne. Hexebalsam har gjort, at jeg igen kan tage pæne sko på, når jeg skal ud.

Charlotte J.

 

Hej Silvefix

TAK for jeres gode information... Jeg er meget begejstret for salven ("HeXebalsam") og bruger den meget.

Vh

B.S.

 

Min gode ven fortalte mig om heksebalsam og hvor begejstret han var for den. Jeg tænkte "højt at flyve.." men det skulle da prøves, og det må jeg tage i mig igen - han har ret: fantastisk produkt, det lindrer jo med det samme, og selvom jeg nu har brugt det i et par uger, bliver min hud ikke "mærkelig" som jeg har oplevet ved at bruge andre salver.

Preben K.  

 

Siden jeg begyndte at bruge "Oldemor Magnesiumolie Spray" har jeg ikke længere problemer med kramper i benene og jeg sover bedre. Får jeg ondt i et af knæene er det godt at gnide noget på knæet. - det lindrer hurtigt. Jeg kan varmt anberfale Sprayen.

Kirsten E.

 

Kræm Handske:

 

Som medarbejder på en planteskole kan det være svært at bevare sine hænder bløde og "rene" . Jeg bruger nu jeres "Kræm Handske" hver dag inden jeg tager på arbejde ( og igen efter fyraften) Mine hænder har nu genvundet deres blødhed og samtidig har jeg også fundet ud af, at nogle af de planter jeg tidligere ikke rigtig kunne tåle at røre ved - ikke længere giver samme problemer.                                                                    Jeg vil foreslå, at I overvejer at sælge Kræm Handske i større dåser.

Pernille 

 

 Det er virkelig en god ide at smørre hænderne ind i "Kræm Handske" inden man går ind i stalden for at arbejde med dyrene. 

Jønne

 

Jeg har i årevis bøvlet med eksem på hænderne og fået mange forskellige salver og cremer på recept uden at jeg havde nogen gavn af dem. På messen i efteråret købte min mor noget af jeres Kræm handske og jeg prøvede cremen. Endelig en creme der hjælper mig. Den fedter ikke og så bliver min hud blød og smerter ikke. 

Puk

 

KUNDERNE SIGER OM SERVICE

 

Hurtig og venlig ekspedition. 

O. Henriksen

 

Jeg var i tvivl og ringede derfor til jer, efter en behagelig samtale og vejledning fik jeg det rigtige tilsendt  Da jeg under brugen af Jeres produkt igen kom i tvivl ringede jeg straks og fik hjælp. Opsatsen er ganske enkelt som ny.

Elin K

 

Returneringen var helt problemfri - pengene var straks indsat på min konto. 

Lene

 

 

Tak for hjælpen som jeg fik  da jeg ringede til jer sidste lørdag, hvor jeg var igang med min gamle slidte opsats. Den er nu som ny - bortset fra den lille bule i siden, som jeg fortalte om. Jeg kan kun anbefale Silverfix og ikke minsdst den  hjælp jeg fik .. 

Paula

 

 

På feriens dag 2, fik jeg et "hold i ryggen" - på grund af havearbejde. Naboen havde noget hexebalsam, der hjalp godt på smerterne. Jeg ringede til jer og da vi snakkede sammen i telefonen tilbød I straks at sende en dåse Hexebalsam. Jeg spurgte til betaling og fik svaret, at jeg bare kunne overføre beløbet ved lejlighed. Allerede dagen efter havde jeg cremen - God og tillidsfuld service. TAK.

Birger

 

Min hustru og jeg handler ofte på nettet. Den service vi har oplevet hos Silverfix.dk var virkelig fantastisk.

B.S.

 

Mange tak for den fine service og vejledning..

Jeg glæder mig til at arbejde med produkterne. Jeg har set Youtube videoerne og har jo også den skriftlige vejledning, der fulgte med.

M.K.C.

 

Hej Silverfix family!

Mange tak for den fine service...

A.S.K

 

Det gik lige efter bogen - jeg var lidt spændt på, om kopperne kom hele frem, men de var fint emballeret, og alt gik godt. (Et held, at jeg kiggede efter helt nede på bunden af kassen;-) der lå jo en lille overraskelse.) Det eneste (luksus)problem er, at de to kopper er meget finere end dem, jeg har i forvejen - mine er lidt slidte efterhånden, men de her to er som nye. Jeg er SÅ glad for, at jeg fandt dem hos jer. Jeg slog en kop i stykker i sidste uge under rengøring, og de er ikke nemme at erstatte.

Mange tak for hjælpen og god service til jer.

Venlig hilsen

M.H.

 

Tak for behagelig samtale. Jeg fik svar og vejleding og resultatet er bare super - min halskæde er blevet så flot,  og nu bruger jeg den igen hver dag. 

Gitte