KUNDERNE SIGER OM SILVERFIX

Efter at have benyttet Silverfix: WOW, sikke et flot resultat - det er et fantastisk produkt, som vi kan anbefale til alle i vor omgangskreds - det er ikke sidste gang vi vi benytter produktet.
C. Lykke Madsen 

 

Jeg er lige blevet færdig med at pudse 8 lysestager, og min container guff er gået fra at være "shabby chic" til noget som ligner en million. En fantastik produkt som jeg vil anbefale til alle dem som gider høre på mig. Tak for i er til.
Lo Ann

 

Tak for gode råd & vejledning om silverfix. jeg har nu prøvet at pudse forsølvet spejl, opsats og forsølvede barnesko fra 1959. Produkterne virker rigtig fint, det går ikke an at bruge blød tandbørste til folderne, og jeg vil istedet anbefale vatpind
Majken Johansen

 

Jeg har arvet et gammelt men meget smukt fad, lavet af porcelæn med en kant samt hanke af metal med sølvlignende udseende. Metallet var noget afskallet, så man nogle steder kunne se det underliggende metal (messing?). Det gav kanten et plettet og ikke særlig pænt udseende. Jeg har nu brugt Silverfix samt basisopløsningen på metalkanten og har fået et rigtig pænt fad, med den patina, der nu engang er.
Morsingboen

 

Jeg købte Jeres produkt "Silverfix" på Antikvitetsmessen i København den 5. november og har sidenhen brugt det til en forsølvet tallerken og til min mors forsølvede bakke. Behandlingen skulle gentages nogle gange, men resultatet blev fint. En nem og billig måde at få "forsølvet" sine ting igen! Jeg er i hvert fald glad for, at jeg faldt over jeres stand og produkt.
Gisela Klarmeyer

 

Tak for hjælpen som jeg fik i vores telefonsamtale. Efter jeg havde gjort lysestagen ren efter anvisningerne prøvede jeg igen og resultatet var blændende.
G.S.

 

Aldrig har mit lidt slidte sølv fået en så strålende glød. Det er det rene tryllemiddel. Jeg har anbefalet det til familie og venner og naturligvis også til alle veninder. Alle har beundret mit pudseri. Tusin tak
Venlig hilsen og tak
Anlise Hendriksen

 

Jeg har meget gammelt pletsølv, eks. opsatser med glas-skåle, gamle vaser, en meget gammel chokoladekande, alt sammen godt slidt af pudsning, og med enkelte gule mærker hvor sølvet er slidt/pudset af.
Jeg brugte Silverfix Basis og derefter Silverfix, efter anvisningerne. Og jeg må sige jeg er vildt overrasket, det blev så flot, og det dækkede de gule steder helt. Foruden fik tingene en helt ny smuk glans. Det er næsten ikke til at tro.
Anne Marie Olsen 

 

Jeg vil give Silverfix min bedste anbefaling. Til to-tårnet SLIDT sølv, er det bare perfekt.
I.J.

 

Jeg har nu oppudset de ting, som jeg ønskede, og jeg må sige, at det blev et flot resultat, udover det som jeg havde forventet, vore 125 årige kaffekande har fået et helt nyt liv, sasmt nogle andre ting, som vi glæder os over.

Ove M

 

Modtog Silverfixen i dag. Har forsølvet noget messing med virkelig fint resultat. Har prøvet at efterligne den slitage, som vil komme på messinget. Altså ved gentagne berøringer af messingknappen ( klarinet) . Sølvet er meget slidstærkt.  

O.B.

 

I forbindelse med køb og brug af jeres produkt kan jeg hermed oplyse, at det helt klart har opfyldt mine for-ventninger. Jeg har en opsats og en vase i sølvplet, begge med glasindsats i, som jeg har arvet fra mine bedsteforældre. Begge dele havde flere områder, hvor sølvet helt var slidt af og man kunne se det brune metal. Allerede efter den første behandling var alt dækket. Jeg gentog behandling i alt 3 gange, men kunne godt have nøjes med 2. 
L.H. 

 

På antikmessen, fik jeg en grundig redegørelse for jeres unike produkt. Jeg fortalte om en sølvopsats til frugtmed fire knive og en anden opsats til blomster, det har fået en behandling af jeres produkt, og fremstår faktisk som om det var nyforsølvet - en fornøjelse at se på.

E.J

 

I går på antikmessen i Rødekro, købte jeg Silverfix. Vi gik straks i gang da vi kom hjem. Jeg fortalte dig om min bakke med salt, peber og sennep, og at den var gul som messing. I dag ser den ud som om den er kommet lige fra fabrikken. Jeg kun anbefale produktet til andre. fantastisk produkt:

BS